Rentoudu!

Meiltä Levin somimmat mökit ja pari- ja rivitalot mukavaan lomailuun – perheille ja pienille porukoille!

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme

Viihtyisä 6-hengen lomamökki rauhallisella Kätkän alueella, pari kilometriä Levikeskuksesta.

Mökki on vain muutaman kilometrin päässä Levin keskustasta.
Alakerrassa:Makuuhuoneessa on parivuode. Keittiö on täysin koneellistettu; eli sieltä löytyy hella, mikro, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiasto 10:lle.
Olohuoneenpuolella on sohvanurkkaus, jossa TV ja DVD-soitin, takka, cd-soitin. Sauna on normaali sähkösauna, pesuhuoneessa on kaksi suihkua sekä toinen wc-istuin. Eteisestä mennään erilliseen wc:hen. Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone, silitystarvikkeet, siivouskomero. Vaatteiden kuivauskaappi löytyy eteisestä.

Yläkerran makuuhuoneessa on kaksi erillistä 80 cm leveää joustinpatjasänkyä. Oleskeluparvella on levitettävä vuodesohva.

Hinta sisältää loppusiivouksen, ei liinavaatteita.

Levin keskustan tuntumassa Lähirakassa sijaitseva tunnelmallinen rivitalohuoneisto on oiva majoitushuoneisto pienelle porukalle.

Kaupat, rinteet, ladut ja muut palvelut ovat kivenheiton päässä. Ei lemmikkieläimiä.

Isot ikkunat antavat valon ja kauniin maiseman tulla osaksi tilan tunnelmaa lomahuoneistossa. Huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toinen on yläkerrassa. Myös vessoja on kaksi erillistä, joista toinen on yläkerrassa ja toinen pesuhuoneessa. Keittiössä on 6-hengen ruokapöytä. Olohuoneen sohvasta saa kahdelle ihmiselle pedin.

Varustus: takka, sähkösauna, taulu-tv, bluray- ja dvd-soitin, radio, cd-soitin, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, sähköuuni, sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, koneellinen vaatteiden kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysvälineet, autonlämmityspistoke 1kpl.

Hinta sisältää loppusiivouksen, mutta ei liinavaatteita

Tunnelmallisessa rivitalohuoneistossa lähellä keskustan palveluja ja aktiviteetteja on näppärä majoittua.

Tule lomalle kaveriporukalla tai perheen kera ja nauti. Lemmikkieläimet sallittuja. Isot ikkunat antavat valon ja kauniin maiseman tulla osaksi tilan tunnelmaa lomahuoneistossa. Huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toinen on yläkerrassa. Myös vessoja on kaksi erillistä, joista toinen on yläkerrassa ja toinen pesuhuoneessa. Keittiössä on 6-hengen ruokapöytä. Olohuoneen sohvasta saa kahdelle ihmiselle pedin.

Varustus: takka, sähkösauna, taulu-tv, bluray- ja dvd-soitin, radio, cd-soitin, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, sähköuuni, sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, koneellinen vaatteiden kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysvälineet, autonlämmityspistoke 1kpl.

Hinta sisältää loppusiivouksen, mutta ei liinavaatteita

Viihtyisä, Hyvällä maulla sisustettu kaksi kerroksinen paritalonpuolikas Levin keskustan läheisyydessä 8 henkilölle.

Villa Kätkä on viihtyisä, hyvällä maualla sisustettu paritalon toinen puolikas todella lähellä keskustaa.
Sänkyjä siellä on kaikenkaikkiaan 8 henkilölle. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta joissa kummassakin kaksi erillistä sänkyä. Keittiö ja olohuonetila ovat yhtenäistä tillaa. Keittiö on koneellistettu ja hyvinvarusteltu.
Saunaosastolla on sähkölämmitteinen sauna, kaksi suihkua ja pieni kodinhoitonurkkaus jossa pyykinpesukone.
Alakerrassa ja yläkerrassa omat WC:t.
Yläkerrassa on mahuuhuone jossa parisänky sekä parvi jossa kaksi erillistä sänkyä.
Villa Kätkä on kaikkien Levin palveluiden läheisyydessä. Hiihtolatukin lähtee aiva mökin vierestä!
A1 kaudella hintaan sisältyy loppusiivous

Mökki neljälle hengelle rauhallisella Taalon alueella n.10 km Levin keskustasta.

Mökki on kätevästi ladun, kelkkareitin ja ski-bussi pysäkin läheisyydessä. Lähimmälle rinteelle on matkaa vain 2,5 km (Kaakkoisrinteet) ja Etelärinteelle on n. 4km.

Mökki neljälle hengelle Taalossa rauhallisella alueella n.10 kilometrin päässä Levin keskustasta. Latu, kelkkareitti ja ski-bussi pysäkki ovat erittäin lähellä. Lähinpään rinteeseenkin on vain 2,5 km (Kaakkoisrinteet). Mökistä löytyy koneellistettu ja varusteltu tupakeittiö jossa ruokapöytä neljälle hengelle, sauna jonka yhteydessä suihku ja wc. Kodinhoitohuone jossa pyykinpesukone. Mökissä on myös kuivauskaappi. Makuuhuoneita 2 joissa on parisängyt ja toisessa makuuhuoneessa on TV. Kummassakin makuuhuoneessa on vaatekaapit. Mökistä löytyy myös suksienhuoltotila.
Lemmikkieläimet ovat tervetulleita mökkiin!

Elämä

on mysteeri,

mutta sinä 

olet ihme 

muiden joukossa.

Aukioloaikamme

MA-PE
klo 9-16.30

LA
toimisto on suljettu

SU
Toimistomme on suljettu